LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 205L

Szintetikus, ultra nagyteljesítményű Diesel motorolaj (UHPD) a legnagyobb teljesítmény követelményhez

JÓVÁHAGYÁSOK

API CI-4 Deutz DQC IV-10 Mack EO-N MAN M 3277/ M 3377 MB-Approval 228.5 MTU Oil Category 3 Renault VI RLD-2 Volvo VDS-3

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

ACEA E4/ E7 Caterpillar ECF-2 Cummins CES 20076/ 78 DAF HP 1 Global DHD-1 Jaso DH-1 Mack EO-M Plus Renault VI RXD Scania LDF ZF TE-ML 07D

TERMÉKISMERTETŐ

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 szintetikus, ultra nagyteljesítményű motorolaj (UHPD) az erősen feltöltött, csekély károsanyag kibocsátású (SCR is) haszonjárművek számára a leghosszabb olajcereperiódushoz. Csökkenti a fogyasztást a nagyteljesítményű haszonjármű motorokban. A modern adaléktechnológia és a szintetikus bázisolaj csúcsminőségű, extrém hosszú csereperiódusra alkalmas haszonjármű motorolajjá teszik a

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30-at. A legnagyobb mértékű motortisztaságot biztosítja és megakadályozza a furattükrösödést. Az 5W-30-as viszkozitási osztály a legnagyobb hidegben is könnyű indítást biztosít és 4 %-ig terjedő fogyasztás csökkenést tesz lehetővé a 15W-40-es olajhoz viszonyítva.

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 tökéletes korrózió elleni védelemet nyújt a külföldön előforduló magasabb kéntartalmú gázolaj esetén is és a hosszú távú forgalomban Északtól DélEurópáig kiválóan alkalmazható.

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 a járműgyártói előírás szerinti leghosszabb olajcsere periódust teszi lehetővé. A motor gyors átolajozását biztosítja. A kenőfilm a legnagyobb mértékben terhelhető. A teljes üzemidő alatt megtartja az 5W-30-as viszkozitási fokozatát (stay in grade). Egész évben kiválóan használható még kedvezőtlen viszonyok között is, mint a nagyon alacsony indítási hőmérséklet, és/vagy a nagyon magas környezeti hőmérséklet.

ALKALMAZÁS

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 motorolaj az erősen terhelt, kipufogógáz optimalizált haszonjármű turbó-dízel motorokhoz javasolt a leghosszabb lehetséges olajcsere periódus mellett. Benzinmotorokban nem használható!!

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL 5W-30 minden márkás motorolajjal keverhető, de maximális teljesítményét csak keverés nélkül tudja kifejteni.

410.390 Ft
Please select variants first