LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W-30 205L

Szintetikus, alacsony hamutartalmú, nagyteljesítményű, haszonjármű motorolaj a legszigorúbb kipufogógáz emissziós határértékekhez 

JÓVÁHAGYÁSOK 

API CJ-4/ SN Deutz DQC IV-10 LA MAN M 3271-1/ M 3477/ M 3677 MB-Approval 228.51 MTU Oil Category 3.1

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT 

ACEA E6/ E7/ E9 Caterpillar ECF-3 Cummins CES 20081 Detroit Diesel DDC 93K218 Jaso DH-2 Mack EO-M Plus/ EO-N PP/ EO-O PP MB 228.31/ 235.28 Renault VI RGD/ RLD-2/ RLD-3/ RXD Scania LA Voith Oil class B Volvo CNG/ VDS-3/ VDS-4 ZF TE-ML 07D

TERMÉKISMERTETŐ 

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W-30 szintetikus, alacsony hamutartalmú nagyteljesítményű, üzemanyag takarékos motorolaj a legszigorúbb kipufogógáz emissziós határértékekhez. Az innovativ formulázás elsősorban a részecskeszűrővel és/vagy SCR rendszerrel ellátott EURO 5/6 haszonjármű dízel motorokhoz lett kifejlesztve, de a gyártói előírások figyelembe vételével használható EURO 0/1/2/3/ és 4 motorokban is. A szintetikus bázisolaj és az alacsony hamutartalmú adalékolás a korszerű kipufogógáz tisztító renddszerrel szerelt haszonjármű motorok csúcsminőségű, a leghosszabb csereperiódusra alkalmas motorolajává teszik a 

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W-30-at. Használatával lényegesen csökken a részecske kibocsátás, és minimalizálható a részecskeszűrő terhelése. 

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W-30 az alacsony hamutartalmú adalékolásnak köszönhetően lehetővé teszi a rendkívül csekély kipufogógáz emissziót a környezetvédelem érdekében, és megnöveli a részecskeszűrő élettartamát. Kifejezetten a kénmentes gázolajhoz lett kifejlesztve. 4 %-ig terjedő fogyasztáscsökkentést tesz lehetővé a 15W-40-es motorolajhoz viszonyítva.

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W30 a járműgyártói előírás szerinti leghosszabb olajcsere periódust teszi lehetővé. A motor gyors átolajozását biztosítja. A kenőfilm a legnagyobb mértékben terhelhető. A teljes üzemidő alatt megtartja az 5W-30-as viszkozitási fokozatát (stay in grade). Egész évben kiválóan használható még kedvezőtlen viszonyok között is, mint a nagyon alacsony indítási hőmérséklet, és/vagy a nagyon magas környezeti hőmérséklet. 

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W30 motorolajat a modern Euro 5/6 haszongépjármű motorokhoz fejlesztették ki. Mindenképpen vegye figyelembe járműve üzemeltetési útmutatójának előírásait. Ügyeljen rá, hogy a részecskeszűrővel ellátott járműbe csak kénmentes gázolajat szabad tankolni! 

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 5W-30 motorolajat a kis hamutartalmú formulázás miatt - külünösen a részecskeszűrővel szerelt haszonjármű motorokban - ne keverjük más motorolajokkal. Az olajcserénél visszamaradó mennyiség nem jelent problémát.

360,845 Ft
Please select variants first