LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 20L

Szuper nagy teljesítményű (SHPD), többfokozatú Dieselmotorolaj

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

ACEA E7 API CI-4/ SL MB 228.3

TERMÉKISMERTETŐ

A LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 szuper nagy teljesítményű (SHPD: Super High Performance Diesel) motorolaj vegyes járműparkok számára meghosszabbított olajcsere periódus esetén. Személygépkocsi benzin- és részecskeszűrő nélküli dízelmotorokban is használható. A 20W-50-es viszkozitási osztály nagyobb környezeti hőmérsékleteknél előnyös.

A LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 korszerű adalékai és nagy bázikus tartaléka biztosítják a hosszútávú korrózió védelmet, és ezáltal a legnagyobb terhelés mellett is meghosszabbított olajcsere periódusban használható.

A LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 a legnagyobb motortisztaságot biztosítja és megakadályozza a lerakódásokat a dugattyúkon, dugattyú hornyokban és a gyűrűkön.

A LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 optimális védelmet nyújt a kopás és korrózió ellen, és meghosszabbítja a motor élettartamát.

ALKALMAZÁS

A LUKOIL AVANTGARDE ULTRA 20W-50 nagy terhelésű (feltöltött is) benzin- és dízelmotorokhoz alkalmas motorolaj a gyártói előírás szerint, különösen meghosszabbított olajcsere periódus esetén. 

25.872 Ft
Please select variants first