LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W 60L

Speciális olaj építőipari gépekhez 

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

 API CF/CF-2 ÉS GL-4 ALLISON C-4 CATERPILLAR TO-4 KOMATSU-DRESSER ZF TE-ML 03C

TERMÉKISMERTETŐ 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W az építőgépek számára kifejlesztett különleges minőségű univerzális olaj tengely-hajtóművekben, sebességváltókban, hidraulikákban, hidrosztatikus hajtásokban, terhelés alatt kapcsoló váltókban, nedves fékekben, csörlőkben, stb. való használatra a gyártói előírás szerint.

 A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W kifejezetten a CATERPILLAR építőgépekhez lett kifejlesztve univerzális olajként, de számos egyéb gépben is használható. Kiváló kopásvédelmet és a leghosszabb élettartamot biztosítja a hajtóművek és a mellékhajtások számára. A sokoldalú alkalmazhatósága csökkenti az építkezéseknél szükséges termékek számát és megakadályozza az elcserélést.

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W felhasználható építőgépek és traktorok tengely-hajtóműveiben, sebességváltóiban, hidraulikáiban, hidrosztatikus hajtásaiban, terhelés alatt kapcsoló váltóiban, nedves fékjeiben, csörlőiben. 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W megakadályozza a tengelykapcsoló és a hajtómű csúszását, minimalizálja a hajtóműkopást. Meghosszabbítja a tengelykapcsoló betétek élettartamát, növeli a gép vontatási teljesítményét és a legtöbb esetben megakadályozza a nedves fékek zaját. Figyelem: A gépgyártó viszkozitási előírásait figyelembe kell venni! Különösen a tengelyhajtásoknál és a sebességváltóknál. Ezeknél a LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 olaj használatára hívjuk fel a figyelmet.

69.068 Ft
Please select variants first