LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 60L

Speciális olaj építőipari gépekhez 

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT 

API CF/CF-2 és GL-4 ALLISON C-4 CATERPILLAR TO-4 KOMATSU-DRESSER ZF TE-ML 03A, 03C, 04A, 07D, 07F

TERMÉKISMERTETŐ 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 az építőgépek számára kifejlesztett különleges minőségű univerzális olaj tengely-hajtóművekben, sebességváltókban, hidraulikákban, hidrosztatikus hajtásokban, terhelés alatt kapcsoló váltókban, nedves fékekben, csörlőkben, stb. való használatra a gyártói előírás szerint.

 A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 kifejezetten a CATERPILLAR építőgépekhez lett kifejlesztve univerzális olajként, de számos egyéb gépben is használható. Kiváló kopásvédelmet és a leghosszabb élettartamot biztosítja a hajtóművek és a mellékhajtások számára. A sokoldalú alkalmazhatósága csökkenti az építkezéseknél szükséges termékek számát és megakadályozza az elcserélést. A kiváló bázisolajnak köszönhetően a LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 nagyon jó hidegtulajdonságokat mutat, és természetes többfokozatú karakterisztikája SAE 20W-30-as olajat eredményez.

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 felhasználható motorolajként építőgépek és traktorok dízelmotorjaiban (kétüteműben is), valamint tengely-hajtóműveiben, sebességváltóiban, hidraulikáiban, hidrosztatikus hajtásaiban, terhelés alatt kapcsoló váltóiban, nedves fékjeiben, csörlőiben, stb. 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 30 megakadályozza a tengelykapcsoló és a hajtómű csúszását, minimalizálja a hajtóműkopást. Meghosszabbítja a tengelykapcsoló betétek élettartamát, növeli a gép vontatási teljesítményét és a legtöbb esetben megakadályozza a nedves fékek zaját. Figyelem: Fokozottan ügyeljen a gyártó viszkozitási előírására alacsony hőmérsékleteknél és hidraulikáknál. Ezeknél a LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W olaj használatára hívjuk fel a figyelmet.

69,403 Ft
Please select variants first