LUKOIL CONSTRUCT TO-4 50 205L

Speciális olaj építőipari gépekhez 

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT 

ALLISON C-4 API CF/CF-2 és GL-4 CATERPILLAR TO-4 KOMATSU-DRESSER

TERMÉKISMERTETŐ

 A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 50 az építőgépek számára kifejlesztett különleges minőségű univerzális olaj tengely-hajtóművekben, sebességváltókban, hidraulikákban, hidrosztatikus hajtásokban, terhelés alatt kapcsoló váltókban, nedves fékekben, csörlőkben, stb. való használatra a gyártói előírás szerint.

 A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 50 kifejezetten a CATERPILLAR építőgépekhez lett kifejlesztve univerzális olajként, de számos egyéb gépben is használható. Kiváló kopásvédelmet és a leghosszabb élettartamot biztosítja a hajtóművek és a mellékhajtások számára.

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL CONSTRUCT TO-4 50 felhasználható motorolajként építőgépek és traktorok dízelmotorjaiban (kétüteműben is), valamint tengely-hajtóműveiben, sebességváltóiban, hidraulikáiban, hidrosztatikus hajtásaiban, terhelés alatt kapcsoló váltóiban, nedves fékjeiben, csörlőiben, stb. Figyelem: Fokozottan ügyeljen a gyártó viszkozitási előírására alacsony hőmérsékleteknél és hidraulikáknál. Ezeknél a LUKOIL CONSTRUCT TO-4 10W ill. 30 használatára hívjuk fel a figyelmet.

234,836 Ft
Please select variants first