LUKOIL LAYER ASPHALT 205L

TERMÉKISMERTETŐ 

A LUKOIL LAYER ASPHALT vízzel keverhető, jól emulgálható elválasztó olaj. Erős polaritása megakadályozza az aszfalt keverék feltapadását a billenő felületre, az aszfaltozó gépekre és hengerre. A vízzel való keverés nagyon gazdaságos használatot tesz lehetővé. A LUKOIL LAYER ASPHALT szóró berendezéssel, ecsettel, hengerrel vagy bemerítéssel egyszerűen felhordható. A kiváló tulajdonságai alapján a LUKOIL LAYER ASPHALT az Osztrák Munkaszövetség Osztrák Minőség díját nyerte el a minőség előmozdítása miatt. 

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL LAYER ASPHALT 1:5 - 1:10 keverési arányban használható (LUKOIL LAYER ASPHALT:víz) és szórással vagy ecsettel az érintett felületre felvinni. Javasolt a csomagolást a használat előtt felrázni vagy a hordót görgetni. Az emulzió készítésénél a LUKOIL LAYER ASPHALT-ot lassan, keverés mellet a vízbe juttatni. A kész emulzió lehetőleg rövid időn belül fel kell használni. Hosszabb tárolás után (pl. hétvége) fel kell keverni. Javasolt keverési arány: Henger 1:10, egyébként 1:5

Környezetvédelem 

A LUKOIL LAYER ASPHALT növényi olajból áll és szakszerű használat esetén biológiailag gyorsan lebomlik. Teljesen mentes a klórtól, PCB-től és PCT-től. A környezet tudatos formulázásnak köszönhetően már 7 nap után kb. 97%-ban biológiailag lebontható (CEC L-33-A-93 ill. ON C 1158 szerint) anélkül, hogy a teljesítményét korlátozná a lebonthatóság. Figyelem: Bár rendeltetésszerű használat esetén biológiailag gyorsan lebontható, a LUKOIL LAYER ASPHALT-ot (pl. maradék mennyiségek), mint minden más olajtípust, szakszerűen kell ártalmatlanítani. Ugyanez érvényes az olajkifolyásokra is!

354.831 Ft
Please select variants first