LUKOIL STABIO S 100 205L

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

DIN 51524-3 HVLP-HC DIN 51506-VB-HC, -VBL-HC, -VC-HC, -VCL-HC, -VDL-HC ISO 6521 - DAA, -DAB, -DAG, -DAH Károsodási erőfokozat DIN ISO 14635-1 A/8,3/90-M: 12 Fajlagos kopás a 11-es erőfokozatban: 0,14 mg/kWh

TERMÉKISMERTETŐ

A LUKOIL STABIO S sorozat olajait rendkívüli öregedési stabilitás, a legcsekélyebb mértékű lerakódás képződés, a tömítésekkel való jó összeférhetőség, extrém alacsony folyáspont, csekély párolgás és kiváló habzási tulajdonságok jellemzik. A LUKOIL STABIO S olajok a kén- és hamumentes kopásvédő adalékoknak és a szintetikus bázisolajnak köszönhetően kiválóan alkalmasak hosszú idejű használatra még a nehéz körülmények között működő, legújabb, nagyteljesítményű berendezésekben is. Rendkívül széles hőmérsékleti tartományban használható és minden vonatkozásban felülmúlja az ásványolaj bázisú kompresszorolajokat.

ALKALMAZÁS

A LUKOIL STABIO S sorozat olajai előnyösen használhatók erősen igénybevett csavarkompresszorokban, turbósűrítőkben, vákuumszivattyúkban és hidraulikus rendszerekben. Hajtóművek és nyomaték átalakítók számos típusában is alkalmazhatók. Ásványolajról a LUKOIL STABIO S-re való átállással jelentősen kiterjeszthető a rendszertisztítás és az olajcsere intervalluma. A szintetikus olaj magasabb ára megtérül a kisebb karbantartási és javítási költségek következtében. A zavarmentes működés és az alacsonyabb üzemi költségek gazdaságossá teszik a szintetikus olaj használatát. Vegye figyelembe a mellékelt átállási irányelveket!!! 

522.653 Ft
Please select variants first