LUKOIL TRANSMISSION UNI S 75W-140 205L

Modern, teljesen szintetikus, univerzális hajtóműolaj nehéz haszonjárművek sebességváltóihoz és differenciálműveihez

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

API GL-5/ MT-1 SAE J2360 Scania STO 1:0 Volvo 97310 ZF TE-ML 05A/ 07A/ 08/ 12B/ 16F/ 21A

TERMÉKISMERTETŐ

A LUKOIL TRANSMISSION UNI S 75W-140 univerzálisan alkalmazható számos hajtóműben. A legmagasabb fokú öregedésállóság nagyon hosszú alkalmazási időt tesz lehetővé. Semlegesen viselkedik a színesfémekkel és a tömítésekkel szemben.

A LUKOIL TRANSMISSION UNI S 75W-140 a kenőfilm legnagyobb terhelhetőségét biztosítja és véd a kopástól. Optimalizálja a hajtómű élettartamát, könnyű kapcsolást garantál alacsony hőmérsékleten és minimalizálja a zajt magas hőmérsékleten. Rendkívül csekély viszkozitás-hőmérséklet függése egész éves felhasználást tesz lehetővé.

ALKALMAZÁS

A LUKOIL TRANSMISSION UNI S 75W-140 mint univerzális hajtóműolaj számos szinkronizált és nem szinkronizált sebességváltóban, hipoid fogazású hátsóhídban és bolygóműben kiválóan alkalmazható minden üzemeltetési körülmények között. A kiváló alacsony hőmérsékleti karakterisztikája és a csekély viszkozitáshőmérséklet függése csökkenti a sebességváltási erőt és a fogyasztást. A jó anyag összeférhetőségének köszönhetően az API osztályozás szerinti GL-1-től GL-5 fokozatig használható sebességváltókban.

A LUKOIL TRANSMISSION UNI S 75W-140 egyidejűleg használható sebességváltókban és differenciálművekben, ezáltal kedvezőbb anyaggazdálkodást biztosít, és minimalizálja az elcserélés veszélyét.

867.174 Ft
Please select variants first