LUKOIL VERSO HGN 20L

Univerzális tarktor hajtómű olaj (UTTO) traktorok kombinált hidraulika - hajtómű - nedves fék rendszereinek kenésére

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

 API GL-4 CMS M1135 DIN 51502-HVLPD FORD ESN-M2C86-B

TERMÉKISMERTETŐ 

A LUKOIL VERSO HGN univerzális traktor hajtómű olaj (UTTO) traktorok, mezőgazdasági és építőipari gépek kombinált hidraulika - hajtómű - nedves fék rendszereinek kenésére. 

A LUKOIL VERSO HGN kifejezetten a gyártói igények teljesítésére és a modern nedves fékek követelményeihez lett kifejlesztve.

 A LUKOIL VERSO HGN kiegyensúlyozott súrlódási karakterisztikája a nedves fékek és tengelykapcsolók probléma mentes működését biztosítja. 

A LUKOIL VERSO HGN jó viszkozitás-hőmérséklet karakterisztikája egész éves használatot tesz lehetővé széles hőmérsékleti tartományban.

A LUKOIL VERSO HGN a kiváló oxidációs stabilitása következtében az olaj hosszabb élettartamát biztosítja és csökkenti a hulladék kezelési igényt. 

A LUKOIL VERSO HGN-t csekély habzás, jó levegőelválás továbbá jó nagynyomású és kopáscsökkentő tulajdonság jellemzi. 

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL VERSO HGN számos traktorban használható a gyártói előírások szerint. Nagyon sikeresen tesztelték - többek között - STEYR (900 és 9000 sorozat), JOHN DEERE (3300 és 5400), NEW HOLLAND, LINDNER, MASSEY FERGUSON, FORD (3000) típusokban. Vegye figyelembe, hogy a legjobb teljesítmény a terméket önmagában, keverés nélkül alkalmazva érhető el. Kerülje el más UTTO vagy STOU olajjal való keveredést.

27,968 Ft
Please select variants first