LUKOIL LAYER BIO 205L

TERMÉKISMERETETŐ 

A LUKOIL LAYER BIO kiváló leválasztó hatása a zsaluzat könnyű eltávolítását teszi lehetővé. A poláros tulajdonságok a leválasztó anyag nagy tapadó képességét biztosítják, mindenek előtt fém zsaluzatoknál. A LUKOIL LAYER BIO tiszta, pórusmentes betonfelületet biztosít, és nem befolyásolja a vakolat, festés vagy tapétázás tapadó képességét. A csekély filmvastagság alacsony fogyasztást tesz lehetővé. A gyors biológiai lebonthatóságnak köszönhetően az ökológiai terhelés elkerülhető. 

ALKALMAZÁS 

A LUKOIL LAYER BIO előnyösen alkalmazható helyszíni betonozásnál nyers-, vakolt-, vakolatlan, festetlen beton előállításánál nedvszívó zsaluzatnál, felületkezelt fazsaluzatnál, továbbá sima és profilozott fém zsaluzatoknál. A felhordás történhet finomszóró berendezéssel, ecsettel vagy hengerrel. Minden esetben arra kell figyelni, hogy a leválasztó anyag egyenletesen és vékony rétegben legyen felhordva.

Környezetvédelem 

A LUKOIL LAYER BIO növényi olajból áll és szakszerű használat esetén biológiailag gyorsan lebomlik. Teljesen mentes a klórtól, PCB-től és PCT-től. A környezet tudatos formulázásnak köszönhetően már 7 nap után kb. 97%-ban biológiailag lebontható (CEC L-33-A-93 ill. ON C 1158 szerint) anélkül, hogy a teljesítményét korlátozná a lebonthatóság. A LUKOIL LAYER BIO összetétele teljesíti a WGK 1 követelményeit (osztrák-német rendelet a vizek veszélyeztetésére) és nem esik a VOC irányelvek alá. Figyelem: Bár rendeltetésszerű használat esetén biológiailag gyorsan lebontható, a LUKOIL LAYER BIO - t (pl. maradék mennyiségek), mint minden más olajtípust, szakszerűen kell ártalmatlanítani. Ugyanez érvényes az olajkifolyásokra is!

243.141 Ft
Please select variants first