BZ Hungária Kft a lukoil lubricants hivatalos márkakereskedője. 

Cégünk, a BZ Hungária Kft. kiváló minőségű LUKOIL kenőanyagok, illetve autóápolási termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazója országszerte. Immár 21 éves szakmai tapasztalatunkkal segítjük ügyfeleinket, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő megoldást.
Termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak minőségi motorolajok, hajtómű olajok, hidraulikus célú olajok és láncfűrészekhez szükséges kenőolajok is, éppúgy, mint az autóápolási termékek széles palettája.
Kenőanyag partnerünknek az LUKOIL-t választottuk
A LUKOIL kenőanyagra specializált csapata több mint 300 csúcsteljesítményű terméket fejlesztett ki járműjéhez vagy ipari berendezéséhez a megnövekedett élettartam, a hatékonyság és a megbízhatóság érdekében. Bármire is lenne szüksége, az LUKOIL-nál megtalálja a megfelelő terméket.
A Bécsben található modern üzemben a legkorszerűbb technológiával, kiváló minőségű nyersanyagok felhasználásával évente több mint 30 ezer tonna kenőanyagot állítanak elő.
A LUKOIL képzett szakembereivel és mérnökeivel együttműködve dolgozunk azon, hogy megoldást találjunk a termékfejlesztés, hulladékgazdálkodás, csomagolás, marketing és logisztika területén felmerülő problémákra.
Hatékony, rugalmas és gyors kiszállítást biztosítunk, melyet a LUKOIL központi elhelyezkedése tesz lehetővé.
A kenőanyagok és zsírok mellett a LUKOIL számos további kiváló minőségű termékeket kínál, például üzemanyagot, bitument, üzemanyagkártyát, stb. Mindemellett a LUKOIL , a prémium közlekedési motorolajait, a LUKOIL SPECIAL termékcsaládot kiterjedt reklámmal és értékesítés-ösztönző tevékenységekkel támogatja.
Bármire is lenne szüksége, velünk garantáltan megtalálja a legjobb megoldást!
Felmerülő kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal.
A BZ Hungária Kft. csapata