LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 205L

Teljesen szintetikus, fogyasztás csökkentő sebességváltóolaj

SPECIFIKÁCIÓ & TELJESÍTMÉNYSZINT

API GL-4 MAN 341 Typ MB MB 235.4/ 235.11 ZF TE-ML 08

TERMÉKISMERTETŐ

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos, nagyteljesítményű sebességváltó olaj haszonjárművekhez, extrém hosszú csereperiódusra.

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 extrém öregedésálló sebességváltó olaj elsősorban Mercedes Benz haszonjárművek nagy terhelésű sebességváltóihoz, a leghosszabb olajcsere periódushoz. Az alacsony viszkozitás, és a kiváló hidegtulajdonságok jelentősen növelik a kapcsolási komfortot

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 a korszerű, nagyteljesítményű kopáscsökkentő adalékok stabil kenőfilmet biztosítanak, ezáltal a váltó leghosszabb élettartamát garantálják

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 a kenőfilm maximális terhelhetőségét biztosítja, ezáltal nagy kenésbiztonságot nyújt.

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 viszkozitásának hőmérséklet függése csekély. A kiváló bázisolaj nagyon alacsony dermedéspont biztosít.

ALKALMAZÁS

A LUKOIL TRANSMISSION SYNTH MPX 75W-90 mint teljesen szintetikus sebességváltóolaj kifejezetten a Mercedes haszonjárművek követelményeihez kifejlesztve. A leghosszabb csereperiódushoz javasolt. A járműgyártók előírásait figyelembe kell venni!

1.080.531 Ft
Please select variants first